ÇOCUK VE MEDENİYET DERGİSİ

Çocuk ve Medeniyet Dergisi, Çocuk Vakfı'nın resmi yayın organıdır.

Duyuru

Çocuk ve Medeniyet Dergisinin değerli takipçileri;

Bu topraklarda gelişen medeniyet tefekkürünün insanlığa ve tüm dünyaya söyleyeceklerinin varlığı inancı ile “çocuk ve medeniyet düşüncesi için” kalıcı bir eser bırakmak adına süreli bir dergi yayınlamak için yola çıktık. Çocuk Vakfı, kuruluş amaçlarının bir parçası olarak Çocuk Haklarını ve çocukların esenliği adına yazıya dökülecek, araştırılacak, sistem önerecek ve geçmişimiz yanında bugüne yönelik araştırmalara ev sahipliği yapmayı amaçlamaktadır. + devamını oku
Yayın Tarihi: 2015-07-01

Basın Duyurusu

Çocuk Vakfı, kuruluşunun 25. yılında Çocuk ve Medeniyet Dergisi yayımlayacak.

Çocuk ve Medeniyet düşüncesine dayalı bir anlayışla yayımlanacak Çocuk ve Medeniyet Dergisi’nde aile, çocuk ve toplum bağlamında medeniyet kavramının köklerini anlamaya katkı sağlayacak, çocuk sorunlarının bugününü ve geleceğini şekillendirmeye yardımcı olacak araştırma ve kavramsal çalışmalara yer verilecek. + devamını oku
Yayın Tarihi: 2015-03-21

Ön Duyuru

Çocuk Vakfı, kuruluşunun 25. yılında, ÇOCUK VE MEDENİYET Düşünce Bilim Sanat Dergisi yayınlama kararı almıştır. + devamını oku