ÇOCUK VE MEDENİYET DERGİSİ

Çocuk ve Medeniyet Dergisi, Çocuk Vakfı'nın resmi yayın organıdır.

Duyurular

Engelli Çocuklar Temalı 13. Sayı ile Çocuk ve Anayasa Temalı 14. Sayı için Makale Başvuru Çağrısı

Çocuk ve Medeniyet dergisinin 13. sayısı Engelli Çocuklar temasına ayrılmıştır. Prof. Dr. Nihal Olgaç Dündar editörlüğünde hazırlanacak sayı için Makale, görüş, kitap incelemesi ve çevirilerinizi 15 Temmuz 2022 tarihine kadar gönderebilirsiniz.

Çocuk ve Medeniyet dergisinin 14. sayısı Çocuk ve Anayasa temasına ayrılmıştır. Dr. Öğr. Üyesi Selçuk Abdullah Evliyaoğlu editörlüğünde hazırlanacak sayı için Makale, görüş, kitap incelemesi ve çevirilerinizi 25 Ağustos 2022 tarihine kadar gönderebilirsiniz.

Yayın Tarihi: 2021-12-30

Çocuk ve Medeniyet Dergisinin Çocuk ve Din Temalı 12. Sayısı Yayımlandı

Çocuk Vakfı’nın 6 aylık hakemli Çocuk ve Medeniyet dergisinin 12. sayısı Çocuk ve Din Sayısı olarak yayımlandı. Bu sayının editörlüğünü Mehmet Zeki Aydın üstlendi.

Derginin bu sayısı 4 araştırma makalesi ve 7 görüş yazısından oluşuyor.

Yayın Tarihi: 2021-12-21

Çocuk ve Medeniyet Dergisinin Aile ve Çocuk Temalı 11. Sayısı Yayımlandı

Çocuk Vakfı’nın 6 aylık hakemli Çocuk ve Medeniyet dergisinin 11. sayısı Aile ve Çocuk Sayısı olarak yayımlandı. Bu sayının editörlüğünü A. Korkut Tuna ve Ayşe Kaya Keteci üstlendi.

Dergimizin bu sayısı 4 araştırma makalesi, 1 röportaj, 2 kitap inceleme yazısı, Çocuk Vakfı’nın 2 raporu ve günlük türünde 1 yazıdan oluşuyor.

Yayın Tarihi: 2021-12-06

+ tüm duyurular