ÇOCUK VE MEDENİYET DERGİSİ

Çocuk ve Medeniyet Dergisi, Çocuk Vakfı'nın resmi yayın organıdır.

Aile ve Çocuk Temalı 11. Sayı için Makale Başvuru Çağrısı

Çocuk ve Medeniyet dergisinin 11. sayısı Aile ve Çocuk temasına ayrılmıştır. Prof. Dr. A. Korkut Tuna ve Arş Gör. Ayşe Kaya editörlüğünde hazırlanacak sayı için Makale, görüş, kitap incelemesi ve çevirilerinizi 15 Haziran 2021 tarihine kadar gönderebilirsiniz. + devamını oku
Yayın Tarihi: 2021-01-18

Çocuk ve Medeniyet Dergisinin Özel Yetenekli Çocukların Eğitimi Temalı 10. Sayısı Yayımlandı

Çocuk Vakfı’nın 6 aylık hakemli Çocuk ve Medeniyet dergisinin 10. sayısı Özel Yetenekli Çocukların Eğitimi Sayısı olarak yayımlandı. Bu sayının editörlüğünü Doç. Dr. A. Faruk Levent ve Dr. Öğr. Üyesi Mahmut Çitil üstlendi.

Özel Yetenekli Çocukların Eğitimi Sayısı’nda 12 araştırma makalesi, 4 görüş yazısı, 2 röportaj, 2 kitap inceleme ve günlük türünde bir yazı yer alıyor.

Yayın Tarihi: 2020-12-30

Çocuk ve Medeniyet Dergisinin Koronavirüs Temalı 9. Sayısı Yayımlandı

Çocuk Vakfı’nın 6 aylık hakemli Çocuk ve Medeniyet dergisinin 9. sayısı Koronavirüs Sayısı olarak yayımlandı. Bu sayının editörlüğünü Prof. Dr. Emrah Akbaş ve Mustafa Ruhi Şirin üstlendi.

Koronavirüs Sayısı’nda 11 makale, 1 günlük türünde yazı ve koronavirüs temalı 12 şiir yer alıyor.

Yayın Tarihi: 2020-10-26

+ tüm duyurular